Wat is nu een goed CV

Hele week bezig geweest met wat opties uitzetten voor een leuke interessante nieuwe opdracht. Hiervoor top gesprekken gehad met hele fijne connecties bij enkele tussenpersonen. En daar zitten vaak hele gave gesprekken bij die ook wat verder gaan dan ‘wat heb je daar en daar gedaan’ of ‘men vraagt dit, waar deed je dat en waarom ben je er goed in’.

Steeds vaker zie ik dat de gesprekken gaan over WIE ik ben en WAT ik zoek. Vragen die gaan over de match met een potentiële klant. In mijn CV staat wel wat ik allemaal heb gedaan. Ik ben daar blij mee….

Ik stuur ook steevast 2 CV’s mee. Een korte en een lange. Nou ja, kort… 7 pagina’s. Nou ja, lang, ja, erg lang. Ik doe dit werk immers al vele jaren. En daarbij opteer ik vaak voor kortere opdrachten, dan wordt de lijst al snel lang en dus je CV ook. Deze aanzienlijk inkorten is dan echt monnikenwerk. Om maar niet te zeggen een volslagen ramp als dat gevraagd wordt…

Nog steeds vraag ik me het nut van een CV af, en al helemaal als die ingekort moet worden naar slechts 5 kantjes bijvoorbeeld. Maar ook de waarde ervan. Hij is immers door mij opgesteld, hoe geloofwaardig zijn de ‘resultaten’ die er staan. En ingekort, hoe compleet is het overzicht dan nog? Ik vind dat oprecht lastig, om het maar niet onmogelijk te vinden (want ik houd wel van een uitdaging)….

Iemand tips???? Anders dan de standaard tips. Maar schroom niet, geef ze allemaal maar, want wie ben ik om iets standaard te vinden, dat kan voor jou wel heel anders zijn….

#deultiemeCV #solliciteren #kortmaarkrachtig #land-maar-dradig #dtv #ondernemenblijftgaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *